OM POS sOLUTIONS

Hos oss på POS Solution får du alltid
ALL INCLUSIVE: Komplett kassasystem med kortterminal, avgifter, installation, programmering, utbildning och såklart vår oslagbara support 7 dagar i veckan, dygnet runt! Garanti på ALLT under hela avtalet! ALLT till en fast månadskostnad! INGA dolda avgifter överhuvudtaget!
POS Solutions

Vårt koncept

POS Solutions introducerar ”ALL INCLUSIVE” där allt INGÅR i priset, inga dolda avgifter eller kostnader tillkommer.

Medan våra konkurrenter erbjuder 60 månaders avtal har vi valt att korta avtalstiden med ett helt år! Våra avtal är alltid 48 månader! I våra priser ingår, förutom det som nämns i varje kassapaket, service och support 24/7, programmering, leverans, installation och utbildning. Även uppdateringsavgifter och licensavgifter ingår! Ni kommer att få tillgång till beckoffice online helt utan extra kostnad, där ni kan se omsättning i realtid, rapporter, artiklar med priser och lager samt personalens arbetade timmar och mycket mer.

Vi utför alla nätverksrelaterade uppgifter så som kabeldragning och eventuella switchar, routrar utan extra kostnad Dessutom erbjuder vi hårdvarugarantier under hela avtalstiden. VPN avgifter och SMS avgifter som skickas vid bokningar ingår! Kortterminalavgifter (terminalavgifter, terminalhyra och service och repair) och contactless funktion, Apple-pay samt Samsung-pay ingår i priset på våra terminaler!

Det många företagare inte inser är att det är transaktionsavgifterna som är en av de största utgifterna de har. Oftast märker man inte det eftersom kortinlösaren tar sina avgifter innan de skickar vidare pengarna till ditt konto. Man får ingen fysisk faktura och därmed inte inser sina kostnader från inlösenavtalet. Hos oss får du Sveriges lägsta kortavgifter. Kontakta oss för offert.

Tillvägagångssätt

Steg 1

Boka demo

Steg 2

Bli kontaktad

Steg 3

Konsultation

Steg 4

Installation

Nära dig oavsett var du befinner dig

Nära dig oavsett var du befinner dig

Stockholm

Göteborg

Malmö

Med nöjda kunder i...

Stockholm, Göteborg, Malmö, Flen Strömstad, Jönköping, Lidköping, Örebro, Borås, Kristinehamn, Alingsås, Värnamo, Halmstad, Helsingborg, Falkenberg, Växjö och Vänersborg är vi verkligen rikstäckande!

Vi är stolta leverantörer till restaurangkedjorna Cyrano som bl.a. finns i Göteborg, Borås, Alingsås, Kungsbacka, Lidköping, Vänersborg, Jönköping, Växjö, Halmstad och Sävedalen och Lunchesset som finns i Borås, Brämhult och Viared samt Burgers & Beer från Stockholm.